Cum cumpăr?

1.1 Comanda Online

a. Alegeți produsele

Folosind meniul, navigați prin magazinul virtual. Când ați găsit un produs pe care doriți să îl comandați, apăsați pe butonul “Adaugă în coș”. Dacă vreți să cumpărați mai multe produse din același sortiment, înlocuiți cifra 1 cu numărul de bucăți dorite. Prețurile produselor afișate pe site-ul www.valeputna.ro conțin TVA și nu includ cheltuielile aferente transportului expres până la adresa indicată de dumneavoastră!

b. Coșul de cumpărături

Pe măsură ce vă umpleți coșul, în partea de jos a paginii, veți vedea în permanență cumpărăturile făcute. În această etapă. aveți posibilitatea să revedeți lista produselor pe care doriți să le comandați și să renunțați la unul sau mai multe produse dintre cele alese inițial.

c. Alegerea transportatorului

Puteți opta pentru livrările pe care le efectuam prin Sameday sau Cargus.

În cazul clienților care au un contract sau o preferință pentru o anumită firmă de curierat, livrăm cu plăcere prin firma agreată și indicată de aceștia.

Costul transportului se calculează în funcție de greutatea totală a coletului, incluzând ambalajul. În cazul unor localități îndepărtate, curierii taxează suplimentar fiecare kilomentru parcurs înafara ariei lor de operare!

Pentru transportul în străinătate, prețul transportului se calculează în funcție de metoda de transport aleasă de beneficiar.

d. Lansarea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apăsați butonul- Trimite Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfășoară în întregime în această etapă prin completarea unui formular simplu ce se întinde pe o singură pagină. Va trebui să introduceți datele pentru facturare, adresa de livrare și numărul de telefon.
În cazul în care doriți să vă creați un cont pe www.valeputna.ro, vă rugăm să bifați opțiunea "Creați-vă un cont" de pe pagina de plată. Crearea unui cont vă oferă avantajul de a nu mai rescrie datele din formularul standard de fiecare dată când comandați produse Valeputna. Este suficient să introduceți parola și formularul se încarcă singur. Dacă doriți ajutor din partea echipei noastre, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0786 528 061

e. Confirmarea comenzii

Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosită la efectuarea comenzii.

1.2. Comanda Telefonică

Se pot face comenzi telefonice în zilele lucrătoare, în intervalul orar 9-15.
Numărul de telefon disponibil pentru vânzările online este 0786 528 061

1.3. Comanda prin email

Există posibilitea efectuării comenzilor prin email. În acest caz, vă rugăm să trimiteți toate informațiile necesare pe adresa: comenzi@valeputna.ro. Această modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare și livrare și o recomandăm doar în cazul în care metodele de la punctul 1 sau 2 nu vă sunt la îndemână.

Date obligatorii pentru comanda prin email:
Nume, Prenume
Număr de telefon,
Adresa de email
Adresa de livrare completă:
strada, număr, scara, apartament, localitate, județ, cod poștal

2. Modalități de Plată

2.1. Plata la livrare

Alegând această modalitate de plată, veți achita contravaloarea produselor comandate împreună cu costurile de transport la primirea coletului. Banii vor fi plătiți reprezentantului firmei de curierat, care va preda pachetul cu produsele Valeputna.

2.2. Plata prin transfer bancar

Puteți efectua plata pentru comanda dumneavoastră prin transfer bancar, printr-un ordin de plată.
În cazul în care optați pentru această modalitate de plată, vă rugăm să ne contactați prin email sau telefon pentru a vă confirma că produsele dorite de dumneavoastră se află pe stoc sau pentru a vă transmite o factură proformă.
Expedierea coletului va fi făcută după ce banii au ajuns în contul nostru bancar.

Datele firmei noastre sunt:

Quality Natural S.R.L
CUI: 27811152
REG COM: J33/752/2010
Strada Păstrăvăriei, nr. 135B
Loc. Valea Putnei, C.P. 727441
Comuna Pojorâta,
Jud. Suceava
IBAN: RO37BRDE340SV76318963400
BRD

3. Modalități de Livrare

Quality Natural S.R.L – ValePutna efectuează livrările folosind serviciile de curierat rapid. Produsele comandate pot ajunge la dumneavoastră în 24-72 ore de la plasarea comenzii.

În cazul clienților care au un contract sau o preferință pentru o anumită firmă de curierat, livrăm cu plăcere prin firma agreată și indicată de aceștia.
Nu se fac livrări joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Prețurile produselor afișate pe site-ul www.valeputna.ro conțin TVA și nu includ cheltuielile aferente transportului până la adresa indicată de dumneavoastră!