Great Taste 2017 Award

"It is a simply great taste! Truly delicious!"

Este descrierea Păstrăvului Afumat Valeputna făcută de către juriul de specialiști ai Great Taste, ediția 2017. La nici 2 ani de la debutul în piață și 1 an de la acordarea distincției 2 Golden Stars Superior Taste Award pateului de păstrăv Trutta Dux, Quality Natural, companie situată în Valea Putnei, specializată în prelucrarea păstrăvului, își trece în palmares un nou premiu de talie internațională:

1 Golden Star Great Taste Award 2017

"Suntem probabil cel mai tânăr posesor al acestui Oscar din industria alimentară. Tinerețea, spiritul combativ și inovativ, alături de încrederea că facem produse curate, de o calitate excepțională, ne-au determinat să ne înscriem anul acesta în concurs. Am concurat pe o piață unde știm că tehnica afumării este o artă, cu o densitate incredibilă de produse remarcabile. Ne întoarcem multumiți și nerăbdători să ne pregătim pentru următoarea destinație.

Aprecierile juraților Great Taste au transmis un mesaj clar atât nouă, echipei Valeputna, cât și clienților noștri.

Valeputna este un brand intrat în sfera fine food, construit în jurul dragostei pentru oameni și mâncare. Specialitățile Valeputna oferă experiențe rafinate și merită încrederea clienților.

Aș mai adăuga că ne plac proiectele frumoase, motiv pentru care suntem prezenți începând de mâine în zona de food a Festivalului UNTOLD. Primim cu brațele deschise vizita oricărui gurmand!'' a declarat Bobi Purda, director vânzări Quality Natural.

Great Taste este indubitabil cel mai important premiu al industriei alimentare britanice, demersul fiind sponsorizat de nume precum Harrods, Irish Food Board, Burren Smokehouse, Diverse Fine Food, Cresco, Partridges London, Speciality&Fine Food Fair, etc.

Anul acesta au fost jurizate după metoda degustării în orb 12.366 de produse din întreaga lume.

Spațiul britanic este recunoscut pentru calitatea înaltă a alimentelor, apetitul față de produse organice, ecologice sau certificate BIO, fiind o piață cu o concentrare incredibilă de restaurante prezente în Ghidul Michelin. Consumul mediu anual de pește în Regatul Unit este de 19 kg/locuitor față de un consum mediu de 5.3 kg/locuitor în România.

great-taste-award